191228 OpgaveKringdagMontferland2020 700*.pdf

 

Rabo Clubkas Campagne

Rabo Clubkas campagne.

180828 RaboClubCampagne 0 350

Schuttersvrienden en -vriendinnen, Gildebroeders en -zusters en alle mensen die de Gilde- en of de Schutterswereld een warm hart toedragen.

Tussen dinsdag 28 augustus en dinsdag 11 september 2018 kunnen leden van Rabobank Arnhem en Omstreken hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken? Het zou fantastisch zijn als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan Kring Montferland tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/arnhem/sponsoring/.

Bestedingsdoel is de vervanging van de sjerpen van de Kringkoningen (Schutters- en Ruiterkoning) en van de Jeugdkoning. Laat je stem horen en steun Kring Montferland en daarmee indirect ook de 13 aangesloten verenigingen (https://www.kring-montferland.nl/verenigingen)!

180828 RaboClubCampagne 1 700

Via de stemsite brengen de leden hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Het geweldige bedrag van € 150.000,- dat beschikbaar is gesteld voor dit initiatief wordt verdeeld over het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Dus ben je lid van de Rabobank Arnhem en omstreken en wil je Kring Montferland steunen, breng dan vanaf dinsdag 28 augustus je stem of stemmen uit op Kring Montferland!

180828 RaboClubCampagne 2 700

De leden van Rabobank Arnhem en Omstreken die mogen stemmen hebben voor de stemperiode een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure ontvangen van de bank.

Flyer: http://www.kring-montferland.nl/download/180828-Poster-RKKC.pdf